Отзывы о концерте 22 января 2011 Het Spaansche HofVan: Han Putter
Datum: 01/24/11 22:01:02


Onderwerp: compliments
Dear Mrs Van Vyve,

I feel the need to express my compliments to you for the fabulous concert you presented last Saturday.
The perfection all singers and musicians showed in interpreting both European and Russian songs wasabsolutely unique. The crossover this concert established was interesting and It emphasized the typical atmosphere of the Russian romantic era. I enjoyed every moment and I want to encourage the RECF and the embassy of the Russian Federation to organize similar concerts in the future!

Yours truly,

Han Putter

 

Van: tatiana Drozdova
Datum: 24-1-2011 17:00:19

Ludmila,,

Wij willen jou graag bedanken voor geweldig avond en super leuk sfeer.
Wij zien jullie op zaterdag 29 januari.
Groetjes en kusjes jou vriendin Tatiana.

 

Willy Hemelrijk
donderdag 27 januari 2011 8:56:33

Geachte mevrouw Van Vijve,
Graag wil ik u mijn complimenten maken voor de prachtige avond op 22 januari.
Ik weet weinig af van opera en klassieke muziek, maar van de 26 stukken die ten gehore werden gebracht herkende ik er toch een aantal. Natuurlijk vooral in het eerste deel.
Maar ook onder de Russische stukken zaten melodieën die ik kende. Bovendien waren alle stukken zo gekozen dat ze ook voor mij heel toegankelijk waren.De zangers waren zo dichtbij het publiek, en de begeleiding was zo eenvoudig, dat de stemmen heel veel indruk maakten. Ik vond dat ze allemaal prachtig zongen!Mijn 18-jarige dochter die met mij mee was, had nog nooit naar een opera geluisterd en zij was blij verrast door al die fantastische muziek. Het was voor haar dus een heel educatieve avond.
Ik was vooral onder de indruk van Natalja Jakovleva’s vertolking van Ombre legere uit Dinorah.Een violist die met ons in de auto mee terug reed naar Amsterdam, verzekerde mij dat er nog geen tien zangeressen op aarde zijn die dat stuk überhaupt kunnen zingen, laat staan zo mooi als mevrouw Jakovleva.
Mijn hartelijke dank voor een schitterende avond. Ik wens u veel succes met de organisatie van toekomstige concerten.
Met vriendelijke groeten,
Willy Hemelrijk

 
Van:Ria Pellens
donderdag 20 januari 2011 21:13:41
Wat een mooie web-site van het Russisch - Europees Cultuurfonds.
Prachtig werk!
Proficiat en veel succes op zaterdagavond.

Groetjes, Ria


From: buisman
Date: Sun, 23 Jan 2011 15:30:55 +0100
Subject: hartelijk dank en toekomst


Geachte mevrouw Van Vyve,

graag willen Dunya en ik u van harte danken voor de bijzondere avond die wij gisteren in Het Spaansehof met zoveel Russische warmte mochten meemaken. Wij hebben genoten van het klassieke programma. Wij waren bijzonder onder de indruk.

U gaf aan, dat u graag met ons zou willen spreken over de mogelijkheden om in ons museum een Russisch evenement te organiseren. Ik begreep van de Cultureel Attaché, dat hij wellicht interesse heeft om zoiets te ondersteunen. Van onze zijde is zeker belangstelling om af te tasten welke mogelijkheden er zouden zijn om wellicht een klein Russisch kamermuziekfestival (eventueel samen met literatuur en/of theater en/of andere uiting) of een kamermuziekserie of ander cultureel evenement samen met u in ons museum te organiseren. Wij hebben voor 2011 inmiddels een volle kalender en zijn wij bezig met de programmering voor 2012. Graag zouden wij daarom op kort termijn met u de mogelijkheden willen aftasten.

Wij verheugen ons er op u binnenkort te ontmoeten om een en ander door te spreken. U kunt het beste even telefonisch contact opnemen of e-mailen met Dunya om het haar de agenda's naast elkaar te leggen: 0654794606 of verwey@museumgeelvinck.nl

Nogmaals hartelijk dank voor de prachtige avond !
Met vriendelijke groet,

Jurn Buisman

 

Van: sher shah nabi
Datum: 26-1-2011 17:26:57

Ik was op 22 januari uitgenodigd op de feestelijke bijeenkomst bij de Spaanse Hof in Den Haag. Ik heb onwijs plezier gehad van mijn avond daar. Wat ik voornamelijk aan de bijeenkomst leuk vond is de variëteit in het programma. Het programma was samengesteld van verschillende activiteiten zoals Russische en Italiaanse klassieke muziek (zang), het modeshow en kustshow. Er werd aan het einde ook de gelegenheid geboden om kennis te maken met verschillende kunstenaars en hun kunstwerken. Ik ben een fan van klassieke muziek en ben een grote bewonderaar van kunst. Ik was dus op het juiste adres. Het is me ook opgevallen dat de bezoekers ook verschillende achtergronden hadden. Van studenten tot aan mensen uit het bedrijfsleven, mensen uit de wetenschap, politici en zelfs ambassadeur van het Russische Federatie in Nederland was daarbij aanwezig. Ik kreeg de gelegenheid om zodoende verschillende mensen te ontmoeten. Het moet niet onopgemerkt blijven dat ik de hapjes verrukkelijk vond.

Tegen de organisatoren wil ik hierbij zeggen: Shapoo!


sher shah nabi


Van: Ria Pellens
Datum: 23-1-2011 19:36:16


Het zijn hele mooie foto's, vooral die waar jij op staat. Net als uit een modeblad. Prachtig!
Die modeshow lijkt mij iets minder. Niet iets wat je zo aantrekt of mee rond gaat lopen. Het muzikale gedeelte lijkt me enorm mooi.
Een goed gevulde zaal wil zeggen dat er toch veel interesse is in die culturen.
Hier is mooi werk geleverd! (dankzij jouw inspanningen) Het is niet iets wat je vlug in elkaar draait maar hier is goed over nagedacht tot in de kleine details.
Jawel, Liuda, de pluimen zijn hier echt wel voor jou. Je hebt het ontzettend goed gedaan. Laat die siliconenpop voor wat ze is. Die is natuurlijk jaloers en heeft geen enkele capaciteiten. Daar heeft ze heel veel moeite mee.
Hopelijk komt hier nog een vervolg op zodat je je tenvolle kunt ontplooien en je kwaliteiten naar boven komen. Dit is je leven wat door je naasten moet begrepen worden.
Chapeau!!!

Van: Peter Boogert
Datum: 01/23/11 16:44:52

Hierbij willen wij u van harte bedanken voor de mooie avond die wij gisteren hadden.
De muziek en de modeshow waren erg mooi en na afloop was het ook heel gezellig met lekkere drankjes en hapjes in een mooie entourage.
Het was een fijne avond.
Graag willen wij op de hoogte blijven van de activiteiten en/of reizen welke door het Russisch Cultuurgoed worden georganiseerd.

Met vriendelijke groet,

Netty Verlaan en Peter Boogert.

 

Van:Andrew Faughnan
Verzonden:woensdag 26 januari 2011 19:46:17


Geachte Drs. mevrouw van Vyve,
Naar aanleiding van het “Klassiek Concert Russische vocalisten en instrumentalisten” in Het Spaansche Hof te Den Haag op 22 januari jl. wil ik een kort dankwoord richten aan u, de Russische Ambassade en de Stichting Russisch Europees Cultuurfonds. Ik heb genoten van de muzikale vertolkingen op hoog niveau, en van de verrassende omkleding van het geheel door presentatie van de mode creaties van Larissa Katz.Gaarne zie ik in de toekomst weer zulke initiatieven tegemoet. Beleefd wil ik een suggestie doen. Zelf heb ik dertig jaar ervaring in het meewerken aan concerten en aan opera en ballet voorstellingen in Nederland, en weet dat het publiek het op prijs stelt om te kunnen ontspannen en over het aanbod te kunnen discussiëren tijdens een pauze. Er was ook enige verwarring onder het publiek halverwege het programma of er wel of niet een pauze zou worden gehouden. Bij zo een programma was dat wel wenselijk geweest.
De receptie na afloop was zeer plezierig, en ik heb er van genoten om met de gedistingeerde aanwezigen van gedachten te mogen wisselen.
Hoogachtend,
Andrew Faughnan

 
Van:Jos Dinkelaar
Verzonden:zondag 23 januari 2011 1:49:37

Naar aanleiding van dit prachtige klassiek concert, graag mij op de mailing zetten voor vervolg concerten en evenementen.


Met vriendelijke groet,

Jos Dinkelaar

Van: Swart, Betty
Datum: 28-1-2011 13:21:23


Ik heb het eindelijk allemaal kunnen bekijken en lezen. Wat moet dit een heerlijk gevoel voor je zijn – en een onwijs dankbaar gevoel natuurlijk – dat er zoveel over jouw concert wordt gesproken. En zo lovend !!
Als ik het mag zeggen – ik ben trots op je.
Fijn weekend
Betty


With kind regards / Met vriendelijke groeten / С уважением
Betty Swart


Van: natalie baraban
Datum: 24-1-2011 16:17:49Onderwerp: Re: Het concert.Het Spaansche Hof 22.01.2011

Дорогая Людмила!
Огромное спасибо за прекрасный вечер!

С уважением.
Наталья Барабан


Van: margarita.koritskaya
Verzonden:maandag 24 januari 2011 15:56:27

Уважаемая Людмила,
еще раз хочу Вас поздравить с замечательным дебютом,
и концерт и шоу удались на славу!
Я получила громадное удовольствие от замечательного вечера,
и по обмену впечатлениями все, с кем я общалась.


Успехов Вам,
и надеюсь на скорую встречу.

Best regards,

Margarita Koritskaya

From: irina antonova
Sent: Monday, January 24, 2011 10:39 AM

Здравствуйте,Людмила
После нашего концерта к Вам невозможно было пробраться ввиду всех гостей,которые хотели с Вами поговорить.Поэтому я Вам пишу.Я хочу Вас поблагодарить за такую высокую и профессиональную организацию концерта.Организация была на самом высшем уровне.
Было всё замечательно.Спасибо Вам за это.

С уважением

Ирина Антонова

Van: berman
Datum: 24-1-2011 22:50:41

Людмила,Супер!!!!
Мне очень понравилось.
Если у Вас будет желание и время приезжайте, пожалуйста, на мой концерт в Бельгию
Дайте,мне пожалуйста знать, если у Вас есть жeлание нас посмотреть

С уважением

berman

Van: elena kolmogortseva
Datum: 01/24/11 22:20:00

Уважаемая Людмила, поздравляю с большим успехом вашего мероприятия, желаю удачи в реализации всех ваших планов,
с уважением,
Елена Колмогорцева

Van: Zjenja Ibragimova
Datum: 23-1-2011 13:58:23

Всё было замечательно!
Прекрасно!
Люди довольны,атмосфера прекрасная.
Людмила-Вы умничка!

Спасибо.
Целуем!
До связи.


Van :Galina Tabashnikova


Хочу еще раз поблагодарить вас за приятный вечер в Spaanse hof,за предоставленную мне и моему мужу возможность насладиться русской классической музыкой.
С уважением
Galina Tabashnikova

van: Ирина Ермолаева.


Здравствуйте Людмила.
Спасибо за замечательный концерт. Прекрасные артисты, волшебный интерьер. Вечерние наряды дам , показ мод и фуршет создали праздничную атмосферу.Особенно понравились выступления тенора Аделя Абдулаева и Людмилы Имнадзе, Алексея Певзнера.
Единственный недостаток , это отсутствие паузы между двумя отделениями, небольшой перерыв все таки необходимо было сделать. Слегка размявшийся и пропустивший стаканчик, слушатель, значительно более открыт для восприятия русской классической музыки))
С наилучшими пожеланиями.
Ирина Ермолаева.


Van :Alla Makkinell

Людмила,
Огромное спасибо за превосходную организацию концерта и доставленное всем нам удовольствие


С Уважением
Алла
                                                         

                                                                                   Oтзывы о концерте в Атриуме 11 июня 2011


Van: dirk van der velde
Verzonden: maandag 20 juni 2011 11:51:20


Добрый день Уважаемая Людмила,

Хочу еще раз поблагодарить Вас за чудесный концерт 11 июня в Den Haag.
Было все на высочайшем уровне. Замечательные артисты, их репертуар и исполнение
вызывали восторг. Ваш теплый прием и профессиональная организация концерта
заслуживает глубокого уважения. Этими концертами Вы делаете очень важное дело -
поднимаете уровень нашей Русской, Славянской культуры в Европе и устанавливаете
культурные связи на Мировом уровне. Это замечательно!!!
Желаю Вам успехов в Ваших дальнейших творческих планах и проэктах.
С удовоствием приеду к вам на ваш следующий концерт.
Держите меня пожалуйста в курсе событий ваший мероприятий.

С благодарностью и уважением к Вам

Инна Тищенко


Van: DKemeling
Datum: 20-6-2011 11:53:18
Onderwerp: RE: Het klassiek concert Atrium ,Den Haag 11.06.2011.Russische artiesten


Geachte Mevrouw Ljoedmila Van Vyve,

Bedankt voor het concert. Het concert was geweldig !!!!!! Onvergetelijk!!!! Compliment.
Wij willen graag op de mailing lijst komen te staan voor verdere uitnodigingen,

Met vr Gr,
DIck en Joke Kemeling.


Van: Volksuniversiteit Zoetermeer
Datum: 16-6-2011 9:52:51
Onderwerp: RE: Doorst.: FW: Het concert Atrium 11/06/2011


Hoi Liuda,
Het concert was erg mooi, met mooie mensen in mooie kleren.
Ik houd mij ook voor de volgende keer graag aanbevolen!
Groetjes,
Melanie

 

Van: CulturaRus
Datum: 16-6-2011 12:11:59

Onderwerp: Спасибо за концерт 11/06/2011

Уважаемые Людмила, Феодосий.

Огромное спасибо за прекрасный концерт классической музыки 11 июня
2011 года !
Мы получили много удовольствия и хорошего настроения.
Замечательно, что вы есть , и хотелось бы , чтобы вы продолжали
проводить подобные мероприятия.

Удачи вам, энергии и дальнейших творческих успехов !

С уважением,
преподаватели русской музыкальной школы города Гааги:
Камилла Александровна Быстрова,
Алла Маккиннелл


Van: Swart, Betty
Datum: 16-6-2011 9:28:39

Onderwerp: RE: Doorst.: FW: Het concert Atrium 11/06/2011

Wat een mooi concert!!!!!WAT EEN PRACHTIGE FOTOS !!!
Ik mag aannemen dat alles is gelopen zoals je het had verwacht en dat het concert is een enorm success is geworden?
Stuur je me aub nog wat meer foto’s? Ik ben heel erg benieuwd.
Heel veel liefs
Betty
With kind regards / Met vriendelijke groeten / С уважением

Van: Bernadet
Datum: 15-6-2011 21:33:04
Onderwerp: Re: Doorst.: FW: Het concert Atrium 11/06/2011


Hallo Liuda,

Dank je wel voor het toesturen van de foto's van het concert. Ik vond het cocertrt bijzonder
Bedankt voor plezier wat wij hebben gehad.
Veel succes

Hartelijke groet,
Bernadet.

Van: Dasha Beltiukova
Datum: 15-6-2011 8:29:45
Onderwerp: Re: Doorst.: FW: Het concert Atrium 11/06/2011


Dobrij den, Liudmila,

Spasibo za fotografii! Slyshala, tchto konzert v Artriume proshel otchen uspeshno.
U vas otchen krasivoe platje!

s uvasheneim i do novih vstretch,
Dasha Beltiukova


Van: Zjenja Ibragimova
Datum: 14-6-2011 23:51:15
Onderwerp: Re: Doorst.: FW: Het concert Atrium 11/06/2011


Ja rada, chto vsjo proshlo chorosho!

Tseluju.

Van: Johnsokoloff1
Datum: 14-6-2011 18:39:39
Onderwerp: Re: Doorst.: FW: Het concert Atrium 11/06/2011


Zdorovo Liuda!

Van: elena kolmogortseva
Datum: 14-6-2011 20:37:10

Onderwerp: RE: Doorst.: FW: Het concert Atrium 11/06/2011

Людмила, спасибо за фото, вы прекрасно выглядите!
Успехов вам в вашем благородном деле!
Елена

Van Museum Geelvinck

Chere Ljoedmila,

het is alweer ruim-een week geleden, dat dit indrukwekkende concert klonk in het Haagse Atrium.
Dank voor de foto links, een prachtige herinnering aan fantastische musici.
Ik weet nu ook wat het betekent om zoiets grootschaligs als dit concert te organiseren. De afgelopen weken zijn Jurn en ik full-time bezig geweest met het voorbereiden van het Geelvinck Muziekfestival, van 25 juni - 3 juli. Dit is op veel kleinere schaal, maar wel twee weekeinden lang, met een aantal evenementen in de week ertussen.
Het hele programma staat op onze website: www.museumgeelvinck.nl

Ik stuur je graag het persbericht toe en hoop dat je tijd vindt om langs te komen en de sfeer van zo'n festival mee te maken.

Tot spoedig ziens,
groetje in muziek,
Dunya Buisman